Ydelser

WordPress serviceaftale. Sikkerhed, backup og opdateringer.

Med en serviceaftale om løbende vedligeholdelse af din WordPress hjemmeside, slipper du for at tænke på, om din hjemmeside er sikker og fungerer som den skal. Du er dermed sikker på, at din side præsenterer dine ydelser eller service 24 timer i døgnet.

WordPress serviceaftale tilbydes i forskellige pakker

Ligesom alt andet software skal/bør en hjemmeside vedligeholdes for at fungere optimalt og ikke mindst sikkert. Med en hjemmeside serviceaftale slipper du for den opgave. Din side opdateres og sikkerhedskopieres løbende.

Basic
600,- / 2.000,-
Kvartalsvis / Årligt**
Kr. ex. moms
---
2 måneder gratis ved årlig betaling
Ugentlig opdatering af tema og plugins
Månedlig backup (Cloud)
Statusrapport - Uge/14dage/måned
Daglig sikkerhedskontrol
Rankingmonitor - 100 ord
(se hvordan dine sider er placeret på Google)
Udvidet
900,- / 3.000,-
Kvartalsvis* / Årligt**
Kr. ex. moms
---
2 måneder gratis ved årlig betaling
Ugentlig opdatering af tema og plugins
Daglig backup (Cloud)
Statusrapport - Uge/14dage/måned
Daglig sikkerhedskontrol
Rankingmonitor - 100 ord
(se hvordan dine sider er placeret på Google)

Bemærk:

* Kvartalsvis betaling: Serviceaftaler med kvartalsvis betaling kan når som helst opsiges inden udgang af indeværende kvartal. 

** Årlig betaling: Serviceaftaler med årlig betaling fornys ikke automatisk. Du vil blive spurgt, om du ønsker at forny ordningen. Aftalen kan opsiges til udgangen af perioden.

decorative icon

Lidt om hjemmesidesikkerhed

Malware og hacking

Hjemmesider bliver angrebet af hackere og virus ligesom alt andet der er forbundet til internettet. Risikoen er særligt stor, hvis man benytter et billigt web-hotel, hvor serveren ofte deles af tusindvis af kunder.

Sandsynligvis er din hjemmeside blevet “antastet”, mens du har læst dette. WordPress og andre sikkerhedsforanstaltninger er dog ret gode til at afværge det meste. Altså forudsat at WordPress, tema, plugins, etc. er blevet opdateret løbende.

Sikkerhedsudvidelse

Hjemmesider er under konstant bombardement af ondsindede hacker- og malware-angreb. Ofte opdager man slet ikke, at siden er blevet hacket, før web-hotellet pludselig lukker siden. Som standard installeres derfor et af markedets førende sikkerhedsplugins, for at gøre siden mere modstandsdygtig overfor den slags angreb.  

Hjemmeside adgang

En af de mest almindelige former for hacking er når personer eller bots forsøger at få adgang til din hjemmeside gennem login formularen. Det er f.eks. vigtigt at undgå bruger standardindstillinger og database prefixes. Desuden kan man benytte andre mere sikre login former.

Extra sikkerhed (og mere hastighed som bonus)

Afhængig af hjemmesidens formål og vigtighed, kan man vælge at øge sikkerheden væsentligt ved at benytte en cloud firewall service. 

Den store fordel ved denne løsning er, at den dårlige trafik sorteres fra, INDEN den overhovedet når frem din hjemmesideserver. Dermed reduceres risikoen for at blive hacket helt enormt. Ulempen er, at det ikke er helt billigt og dermed er det primært interessant for virksomheder, der er afhængige af deres hjemmeside.

decorative icon

Lidt om backup

Backup er den bedste anti-virus

Uanset hvor meget man gør for at forbedre hjemmesidesikkerheden, vil der altid være en vis risiko for at siden bliver hacket. Derfor giver det en herlig ro i sjælen at have rigeligt med backups. Hvis der sker noget installerer vi den seneste backup (i hvert fald den seneste uden malware) og fortsætter som om intet var hændt.

Daglig automatisk backup

Ligesom det gælder for en almindelige computer backup, redder man flere data, jo oftere man laver backup. Bortset fra sider der sjældent ændres, anbefaler jeg altid at hjemmesiden sikres med en daglig backup. Hvis der sker meget på siden, kan man vælge at gøre det flere gange dagligt.

Backup levetid

Nogle gange opdager man ikke, lige med det samme, at man har fået slettet for meget eller lavet andre fejl. På samme måde kan et hackerangreb gemme sig i kortere eller længere tid før det aktiveres. Derfor gemmes din daglige hjemmesidebackup i 90 dage.

Ekstern og lokal backup

Den daglige automatiske backup gemmes eksternt i skyen. Månedligt, eller efter aftale, laver jeg en fuld lokal backup som jeg gemmer på min egen krypterede server. Din lokale backup indgår således i min egen backup struktur og jeg fristes dermed til at kalde din hjemmeside godt opbevaret.

decorative icon

Lidt om opdatering

Opdateringer generelt

Som du kender det fra din computer og dine forskellige mobile gadgets, kommer der opdateringer i en lind strøm. Det kan være både irriterende og tidskrævende. Samtidig kan man godt blive usikker overfor hvordan man gør og i hvilken rækkefølge. Derfor er det, for mange, en lettelse at slippe for den opgave i en travl dagligdag.

WordPress

WordPress udsender løbende opdateringer. Det kan være både rettelser, forbedrede eller nye funktioner, men det kan det også være vigtige sikkerhedsopdateringer. Det er derfor meget vigtigt, at WordPress holdes opdateret.

Tema & plugins

På samme måde kommer der løbende opdateringer til hjemmesidens tema/skabelon. Også her kan det dreje sig om nye eller bedre funktioner, rettelser og sikkerhedsopdateringer.

decorative icon

Lidt om rapporter

Tillid er godt, kontrol er bedre

Hvis man er på egen hånd og ikke kender til hjemmesideverdenen, er det stort set umuligt at vide hvad der foregår bag kulisserne på en hjemmeside. Men man behøver ikke at famle rundt i blinde.

Der er naturligvis grænser for hvad vi har brug for at vide og heldigvis findes der gode værktøjer til at fremhæve væsentlige oplysninger, der har værdi for virksomheden der ejer hjemmesiden.

Månedlig rapport

Du kan vælge at modtage en månedlig statusrapport med informationer om din hjemmesides tilstand. Det kan være ting som:

  • Opdaterede elementer
  • Backup status
  • Oppetid
  • Sikkerhed
decorative icon

Lidt om statistik

Hvis du vil vide mere

Uanset om vi synes om det eller ej, så ved internettet utroligt meget om os. Det samme gælder vores hjemmesider og systemerne ved alt ned i mindste detalje.

Med Google Analytics kan du få omfattende informationer om trafikken på din hjemmeside. Stort set det eneste du ikke kan finde ud af, er den besøgendes navn og adresse.

Det er lidt skræmmende, men værdifuld, viden for en hjemmesideejer.

Rapportering

Du har fri adgang til din Google Analytics konto, hvor du selv kan finde de detaljer der interesserer dig. Det kunne være i forbindelse med din markedsføring.

Du kan også vælge at få en månedlig(eller oftere) rapport som er skræddersyet til dine ønsker.