Praktisk

Om Melfar Webdesign. Lidt om hvad jeg kan gøre for dig.

Hos Melfar Webdesign får du altid nærværende og personlig betjening af den samme person, når du har brug for hjælp til stort eller småt.
Om Melfar Webdesign.

Når du vælger Melfar Webdesign

Mit mål er at gøre alt det med hjemmesiden til et spændende og profitabelt aktiv for din virksomhed. Du behøver ikke at vide en hel masse om internet og hjemmesider. Hvis du vælger at få hjælp til opgaven, skal du kun vide noget om din virksomhed, og der er det jo dig, der er eksperten.

Du kan få god sparring og ideer til hjemmesidestrategier omkring kundeinteraktion, content marketing og synlighed på nettet (SEO-Søgemaskineoptimering).

Du kan trygt sætte flueben ved det med hjemmesiden. Jeg påtager mig meget gerne opgaven med at lave din nye side eller at forbedre den gamle.

Bagefter lader jeg dig naturligvis ikke i stikken. Jeg deltager gerne i det fortsatte arbejde med siden og ikke mindst den løbende vedligeholdelse.

Hjælp til selvhjælp

Mange ønsker, selv, at kunne gennemføre større eller mindre opgaver på hjemmesiden. I langt de fleste tilfælde drejer det sig om ændringer og tilføjelser af tekster, billeder og blog indlæg. Det hjælper jeg meget gerne på vej.

Jeg interesserer mig meget for “Gør det selv” verdenen, og har intet ønske om at fastholde mine kunder i at være afhængige af min assistance. Jeg har erfaring med at undervise, og jeg tilbyder online undervisning i een til een format eller mindre grupper.

På Melfarwebdesign.dk kan du også finde hjælp til selvhjælp. Dybdegående artikler og blog indlæg vil blive udgivet løbende. Det giver dig et bibliotek, du altid kan vende tilbage til for at finde ny viden, inspiration, eller blot for at genopfriske glemte detaljer.

Virksomheden

Melfar Webdesign er en enkeltmandsvirksomhed, og jeg er, og forbliver den eneste “ansatte” i virksomheden. Du vil altså altid have kontakt med den samme person omkring arbejdet med din hjemmeside eller andre opgaver.

På nuværende tidspunkt arbejder jeg fra min bopæl i Middelfart/Strib. Jeg arbejder 100% online, men dette ændrer ikke på at jeg leverer en personlig og grundig service til din virksomhed.

Min primære målgruppe er enkeltmandsvirksomheder og mindre virksomheder. Jeg har selv, gennem mange år, arbejdet i virksomheder af forkskellig størrelse og brance. Derfor finder du, hos mig, en naturlig forståelse for dynamikken i såvel solovirksomheder som virksomheder med flere eller mange ansatte.

Lidt om mig

Mit navn er Michael Glans. Jeg er 51 år gammel og er født og opvokset i Middelfart, hvor jeg også bor og arbejder i dag. Jeg er indehaver af Melfar Webdesign, som er en solovirksomhed, hvor jeg fungerer som freelance webdesigner og 3d animator.

Udover over mit arbejde med hjemmesider, har jeg gennem mange år arbejdet som 3d animator og 3d grafiker på film og reklamer i Danmark, Tyskland og England.

Hvis du er nysgerrig, kan du se mere om den del af mit arbejde her på siden eller på min anden hjemmeside, som er dedikeret til mit arbejde med computer grafik og animation.

Jeg elsker digital teknik, og ikke mindst den frihed det giver i vores verden, hvor mere og mere foregår online. Jeg har gennem 30 år opbygget en dyb indsigt i mange forskellige grafiske og online arbejdsområder.

Jeg kan desuden tilbyde en vis portion livs- og erhvervserfaring.

Mine kerneværdier vil du opleve i vores samarbejde i form af blandt andet:

  • Troværdighed
  • Ærlighed
  • Grundighed
  • Opmærksomhed
  • Punktlighed