Reference

Hjemmeside til konsulent – Gellert Johansen OD Consult

Siden er nedlagt

Opgaven:

Gellert Johansen OD Consulting var en konsulentvirksomhed med fokus på formidling af ledelse- og teamudvikling i erhvervslivet.

Kuno Johansen havde en klar forestilling om det grafiske indtryk, og var derfor meget involveret i designarbejdet. Siden skulle være enkel og udstråle faglighed med billeder af pædagogiske virkemidler og situationsbilleder.

Kundeudtalelse

“Jeg har haft stor gavn af at samarbejde med Michael Glans fra Melfar Web Design til udvikling af hjemmeside til mit konsulentfirma Gellert Johansen OD Consulting.

Samarbejdet med Michael har fungeret både professionelt og agilt. Michael var hurtig til at sætte sig ind i min virksomheds konkrete behov og levere løsningsforslag, der matchede det.

Ved hjælp af en fokuseret fælles indsats fik vi hurtigt designet en professionel hjemmeside, og samtidig blev jeg gennem videoinstruktioner klædt på til selv at drifte hjemmesiden efterfølgende.

Ved at samarbejde med Melfar Web Design får man både veldesignede hjemmesideløsninger og hjælp til selvhjælp med at skabe værdi med hjemmesiden. Jeg vil varmt anbefale Melfar Web Design og særligt til andre mindre virksomheder”

Kuno Johansen
Organisations- og ledelseskonsulent, Gellert Johansen OD Consulting
Siden er nedlagt