+45 25331903
mg@melfarwebdesign.dk

WORDPRESS 'GØR DET SELV' STARTPAKKE

Til dig der vil kunne selv

MASSER AF SPÆNDENDE MULIGHEDER

Denne løsning er til dig, der gerne vil lave din egen hjemmeside eller blog, men er usikker på, hvordan man kommer i gang.

Det foregår på den måde, at jeg installerer WordPress på dit webhotel, samt det tema eller den page builder, som du selv har valgt.

Herefter fortsætter du på egen hånd ind i en ny og spændende hjemmesideverden.

Dette er alt hvad du skal bruge:

Domæne
Webhotel
Tema eller page builder efter eget valg
Interesse og tålmodighed

Double-click this headline to edit the text.

Denne løsning er til dig, der gerne vil lave din egen hjemmeside eller blog, men er usikker på, hvordan man kommer i gang.

Det foregår på den måde, at jeg installerer WordPress på dit webhotel, samt det tema eller den page builder, som du selv har valgt.

Herefter fortsætter du på egen hånd ind i en ny og spændende hjemmesideverden.

Tema

Man går sjældent helt galt i byen, når man vælger et af de førende temaer på markedet.

Som nævnt er markedet nærmest uendeligt stort, og det kan være svært og tidskrævende at vælge. Jeg kan hér tilbyde dig et sted at starte din søgen. 

Følgende 3 temaer er populære, udvidelsesvenlige og af høj kvalitet. Desuden tilbyder de færdige quickstart sider, som giver dig færdige og flotte sider, hvor du ‘blot’ skal udskifte indholdet.

Andre gode steder at lede efter temaer er:

Vær dog opmærksom på, at visse temaer fra de to portaler kan være ret komplekse at arbejde med for begyndere. Særligt anbefaler jeg, at undgå temaer der benytter pagebuilderne: Visual composer og WP Bakery.

Page builder

Selvom der efterhånden findes en del page buildere, så er udvalget mere begrænset på dette område. Et par af de mest anerkendte og udbredte er i skrivende stund:

Personligt bruger jeg i dag mest Elementor, men har tidligere brugt Divi fra Elegant Themes en hel del. Hvilken man vælger, er i høj grad en smagssag.

Elementor findes i en gratis (begrænset) udgave. De tilbyder årligt abonnement for deres betalte udgaver, hvor Divi, som den eneste også tilbyder muligheden for livstidsabonnement. Ved den årlige fornyelse af Elementor får man 25-30% i rabat.

Du kan evt. læse min artikel om page buildere, hvor jeg skriver om netop disse produkter.

Webhotel

Et webhotel kommer du ikke uden om. Til dig der ikke ved det, så er det den server, hvorfra din hjemmeside bringes ud på nettet.

Dette er et område med meget store forskelle på kvalitet og ikke mindst pris. Samtidig er det en meget teknisk og kompliceret del af hjemmesideuniverset.

Efter flere års brug kan jeg anbefale Simply.com (Tidligere UnoEuro). Indtil videre er det den bedste kombination af pris, brugervenlighed og kvalitet, som jeg har fundet med server på Dansk jord. I skrivende stund koster det 230,- kr om året for deres mindste pakke, så her kan alle være med.

Hvis det skal være ekstra godt og noget mere ‘luksuriøst’, kan jeg anbefale WP-Engine. Nærmeste server er i Tyskland, men deres hosting er cloud-baseret så det sænker ikke hastigheden. Desuden har tilbyder de gratis CDN.

Det koster små 2000,- om året, men funktioner og support kvalitet bringer dem op i en helt anden liga end de billige løsninger. Som altid hænger tingene jo sammen på den måde.

Generelle forudsætninger:

Når du har betalt for pakken, modtager du en mail med en oversigt over den information, som jeg skal bruge fra dig for at kunne gå i gang.
Følgende er indeholdt i prisen:

Indstallation og opsætning af WordPress

Installation og opsætning af vigtige udvidelser:

  • Udvidelse installeret der vidser at siden er under udarbejdelse. Så kan du arbejde med siden uden, at andre kan følge med.
  • Backup
  • Sikkerhed
  • SEO/Yoast
  • Caching. Installeret men ikke aktiveret. Aktiveres når din side går i luften.
Følgende er IKKE indeholdt i prisen:

Min service er i sagens natur begrænset i forbindelse med denne pakke. Jeg hjælper imidlertid meget gerne, med alt hvad du har af indledende og efterfølgende problemer. Her skal jeg dog henvise til min timepris, eller et af mine klippekort.

  • Assistance til tema valg
  • Eventuelle betalingsudgaver af tema eller pagebuilder
  • Udgift til domæne
  • Udgift til webhotel
  • Support og instruktion
Top
error: Content is protected !!