grundighed, faglighed og diskretion

White label assistance til hjemmeside opbygning i WordPress

Underleverandør til web-bureauer

Jeg tilbyder assistance til hjemmeside opbygning og andre grafiske opgaver, når der er brug for ekstra hænder.

- Fuld diskretion er en selvfølge som underleverandør -

Jeg arbejder med WordPress pagebuildere, og har stor erfaring med Elementor og Divi. Når det ønskes, benytter jeg også Beaver Builder og traditionelle temaer.

Jeg lægger altid stor vægt på at opbygge hjemmesider på en struktureret facon der letter ændringer og vedligeholdelse. 

I samme ånd bruger jeg ofte custom post types og dynamisk indhold til sider, der bruger samme design layout. Når kunden ikke har interesse i at lave ændringer selv, arbejder jeg primært med CSS (child theme) frem for pagebuilder indstillinger.

Jeg er vandt til at lære nye programmer hurtigt, så det giver ikke problemer, selvom der evt. arbejdes med andre værktøjer end de nævnte.

Eksempler på andre white label tilbud

decorative icon

Serviceaftaler

Jeg har et allerede eksisterende system til serviceaftaler med mine kunder. Aftalerne omfatter backup, opdateringer og diverse rapportering om Google Analytics og ranking.

decorative icon

SEO

Jeg tilbyder teknisk og on-page SEO. Desuden tilbyder jeg kundesparring om content marketing og hvorfor det betaler sig. Bemærk at jeg kun tilbyder rådgivning om ekstern linkbuilding, ikke udførelse.

decorative icon

Hastighedsoptimering

De kontante fordele ved en hurtig hjemmeside kan opleves med det samme, og jeg oplever ofte, at Hastighedsoptimering er et godt sted at starte med SEO arbejdet.

decorative icon

Support og undervisning

Særligt med mindre kunder går support og undervisning ofte hånd i hånd. Jeg interesserer mig meget for DIY, eller 'Gør det selv' universet. Jeg har erfaring med at undervise og formidle.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om mulighederne for at benytte mig som underleverandør af hjemmesidearbejde.