Dette er et udvalg af mine

Nøje udvalgte hjemmesideværktøjer

De rigtige værktøjer kan lette arbejdet med hjemmesider og blogs. Ligeledes kan de medvirke til en mere sikker og velfungerende hjemmeside eller blog. Denne oversigt indeholder såvel gratis som betalte programmer og tjenester.

Bemærk! En del af disse links er såkaldte affiliate links. Det betyder, at jeg modtager en lille provision, hvis du vælger at købe et produkt via mit link. Det koster ikke dig en krone ekstra. Denne indtægt gør det muligt for mig, fortsat at tilbyde gratis indhold på denne side. Tak for din støtte.

Webhotel

Sammenlignet med andre webhoteller jeg har erfaring med, tilbyder UnoEuro en god kombination af pris, funktioner og hastighed. Deres support er tilstrækkelig til basale hosting problemer, men er noget afmålt, når problemet breder sig ind i hjemmeside og brugerfejl.

Siteground tilbyder en bred vifte af prisklasser og ikke mindst en fortræffelig support. cPanel baseret back-end med mange funktioner, som f.eks. staging server og daglig backup med adgang til 30 dages backup versioner (Go-Geek plan).

Hosting i den dyre ende, men utroligt bekvem og sikker hosting til dem der laver mange ændringer, og som ønsker at hæve niveauet på deres online tilstedeværelse. Meget velfungerende backup og staging funktioner.

Web-design

Genialt plug-in til WordPress, der gør det sjovt og let at lave CSS ændringer på din hjemmeside eller blog. Du peger simpelt på det du vil ændre, og du kan så ved hjælp af slidere og numeriske angivelser lave ændringer, som du kan se med det samme.

Kvalitet WordPress Temaer (Skabeloner)

Elegant Themes` Divi Builder system er nok markedets mest moderne og fleksible system til opbygning af hjemmesider. Den fleksible byggeklods struktur giver dig mulighed for, at designe og strukturere dine sider og indlæg uden at kunne kode eller programmere.

SEO

Med denne samling af SEO værktøjer er det lykkedes mig at spare en masse tid ved, at have alle mine SEO værktøjer samlet eet sted, fremfor at skulle abonnere på flere forskellige ydelser på nettet.

Gratis snippet editor. Praktisk når du skriver titler og meta tekst til sider og posts.

Multimedie

Til PC og Mac. Software der gør dig i stand til at optage hvad der sker på din skærm. Perfekt til online undervisning eller visuel kommunikation i virksomheden. Indeholder også avanceret video redigering.

Tekst/kode editor

Gratis tekst editor til dem der skriver eller ændrer i CSS og anden kode.