Dette er et udvalg af…

Mine nøje udvalgte hjemmesideværktøjer

De rigtige værktøjer kan lette arbejdet med hjemmesider og blogs. Ligeledes kan de medvirke til en mere sikker og velfungerende hjemmeside eller blog. Denne oversigt indeholder såvel gratis som betalte programmer og tjenester.

Web-hotel

Sammenlignet med andre webhoteller jeg har erfaring med, tilbyder Simply en god kombination af pris, funktioner og hastighed. Deres support er tilstrækkelig til basale hosting problemer, men er noget afmålt, når problemet breder sig ind i hjemmeside og brugerfejl.

Hosting i den dyre ende, men utroligt bekvem og sikker hosting til dem der laver mange ændringer, og som ønsker at hæve niveauet på deres online tilstedeværelse. Meget velfungerende backup og staging funktioner.

OBS! Nærmeste server placeret i Tyskland

Kvalitets WordPress hjemmesidebyggere (Page Builders)

Elementor er nok markedets mest udbredte og avancerede hjemmesidebyggere. Elementors popularitet skyldes dels, at de tilbyder en veludstyret gratis udgave udover deres betalte Pro-plugin, men ikke mindst at Elementor Pro giver mulighed at arbejde med dynamisk indhold.

MelfarWebDesign.dk er bygget med Elementor Pro.

Elegant Themes` Divi Builder er et af markedets mest moderne og fleksible systemer til opbygning af WordPress hjemmesider. Byggeklods-strukturen gør det let, at designe og strukturere dine sider og indlæg uden at kunne kode eller programmere. Jeg har brugt Divi med jævne mellemrum i snart 5 år. 

Kvalitet WordPress Temaer (Skabeloner)

GeneratePress er et populært gratis tema, som også fås i en premium udgave. Faktisk gør premium udgaven temaet til et framework vha. de mange muligheder for at bruge hooks og andre mere avancerede funktioner. Lad dig ikke skræmme af grundudgavens lidt kedelige look. GeneratePress er en ulv i fåreklæder, og særligt sammen med Elementor Pro er det kun fantasien, der sætter grænser.
GeneratePress er fundamentet for MelfarWebDesign.dk.

Astra temaet er et andet populært tema. Også dette fås i en gratis udgave som tilbyder uset mange funktioner. Skal man have adgang til de mere avancerede og lækre funktioner, skal man som altid købe pro-udgaven. Astra er også meget velegnet til at benytte sammen med page buildere, som Elementor og Divi.

Multimedie

Til PC og Mac. Software der gør dig i stand til at optage hvad der sker på din skærm. Perfekt til online undervisning eller visuel kommunikation i virksomheden. Indeholder også avanceret video redigering.

Tekst/Kode editor

Gratis tekst editor til dem der skriver eller ændrer i CSS og anden kode. Fås kun til Windows.

Gratis kode editor fra Adobe. Nem og behagelig at arbejde med.