Professionel hjemmeside til små og mellemstore virksomheder.

 • Mobilvenligt design
 • SEO
 • Hastighedsoptimering
 • Vedligeholdelsesordninger
 • Animation og 3d grafik

Ingen binding

100% Ejerskab

Kort leveringstid

hvorfor vælge

Melfar Webdesign?

Melfar Webdesign leverer moderne, brugervenlige og hurtige hjemmesider, der danner en god muld til din vigtigste online platform og ikke mindst til det fremadrettede SEO arbejde.

decorative icon

Mobilvenlighed

Moderne og mobilvenlige hjemmesider til små og mellemstore virksomheder. Hjemmesiden laves med brugervenlighed for øje. Du kan selv kan deltage i den daglige drift, hvis det ønskes.

decorative icon

SEO og strategi

Søgemaskineoptimering er en altafgørende del af hjemmesidearbejdet, hvis siden skal ligge godt i Google-søgningerne. Jeg tilbyder rådgivning, sparring og udførelse af SEO-arbejde.

decorative icon

Hjemmesidesikkerhed

Sikkerheden på hjemmesiden er i højsædet. Derfor er alle hjemmesider forsynet med SSL certifikat og sikkerhedsudvidelse.

decorative icon

Support og undervisning

For mig er hjemmesiden kun begyndelsen på vores samarbejde. Jeg tilbyder personlig support og evt. undervisning i brug af hjemmesiden.

decorative icon

Løbende vedligeholdelse

Ligesom alt andet software skal hjemmesiden holdes opdateret. Dels for at sikre siden mod hacking og malware, men også for at siden fungerer så optimalt og hurtigt som muligt.

decorative icon

Bred faglighed

Der indgår et utal af elementer i at lave en brugervenlig hjemmeside. Jeg har arbejdet med computergrafik i 30 år, og tilbyder et bredt spektrum af tekniske og kreative kompetencer.

Kom flyvende fra start

Byg din hjemmeside på ‘egen jord’

En professionel hjemmeside er en investering i dig selv eller din virksomhed. En selvejet hjemmeside gør dig 100% uafhængig af andres beslutninger. Når du baserer din markedsføring på Sociale medier eller en af de mange “gratis” hjemmesideplatforme, gør du dig afhængig af dem.

Dit markedsføringsmateriale bør være DIN ejendom, som du kan flytte rundt med, som det passer dig.

Processen bag en professionel hjemmeside

Der indgår enormt mange detaljer og beslutninger i opbygningen af en professionel hjemmeside. Det siger sig selv, at der er meget teknik, men den visuelle del er om muligt mere tidskrævende.

Det er derfor meget vigtigt, at du som kunde er opmærksom på, hvor de store tidsslugere er og ikke mindst, at du er indstillet på at deltage  tidligt i processen, hvis du ønsker at have indflydelse på sidens design.

Processen vil variere en del afhængig af, hvilken løsning der vælges, men et typisk forløb kan se ud, som følger herunder:

Dette er uden tvivl den vigtigste fase for dig som hjemmesidekunde. Det er blandt andet også her, jeg fortæller dig, at processen er et samarbejde, og at der er en del af arbejdet, som kun du kan gøre.

Alt efter dit budget, er det i starten af processen, at du har størst mulig indflydelse på det endelige resultat. Langt de fleste ønsker at holde prisen så lav som muligt, men det forudsætter, at du giver dine meninger og ønsker til kende så tidligt som muligt.

Det overrasker mange, at de bliver inddraget så tidligt, eller at de skal inddrages i det hele taget. Ikke mindst kommer omfanget bag på de fleste.

Heldigvis synes de fleste dog, at det er spændende, når projektet begynder at tage form.

Bemærk! Det er ligeledes her, at den første betaling finder sted.

Skræddersyet design er meget tidskrævende og hører dermed til i den dyrere ende af prisskalaen. Til gengæld får du her et unikt design, hvor der er mere tid til at kæle for detaljerne. Det er også i denne kategori, man finder muligheden for skræddersyet mobilt design (mobile first).

En almindelig vej til en billigere hjemmeside, at bruge færdige temaer eller builder layouts*. Fordelen er her, at du ved helt fra starten hvordan din side, i grove træk, vil komme til at se ud.

Imidlertid er dette desværre lettere sagt end gjort. Der er et enormt marked for temaer og layouts og det kan være meget tidskrævende at bestemme sig for look og funktionalitet. Priserne varierer, men et godt tema/skabelon koster mellem 300kr og 1000kr.

Jeg kommer naturligvis med forslag, eller giver gode tips, inden du starter din søgen.

(*) Et tema er en færdig skabelon, der er designet omkring midlertidigt indhold. Ofte er temaer designet til en specifik branche, da denne fremgangsmåde gør det lettere at skabe et sammenhængende design. Alle temaer kan bruges til andre formål, men det kan være lidt svært, at forestille sig hvordan det vil fungere i andre sammenhænge.

Builder layouts, eller templates som de ofte kaldes på nettet, kan på mange måder sammenlignes med nøglefærdige temaer. Forskellen er, at disse layouts bygger på de meget populære hjemmeside-byggere (page-builders), såsom:

 • Elementor
 • Divi
 • Beaver Builder
 • Etc.

Indsamling og fremstilling af indhold til hjemmesiden er en overraskende omfattende og svær opgave, og opgaven ligger i de fleste tilfælde hos kunden. Det er derfor afgørende, at denne proces sættes i gang så hurtigt som muligt og prioriteres højt.

Bemærk! Med mindre andet er aftalt, er arbejde med indhold ikke omfattet af et evt. tilbud. Arbejde med tekstforfatning og billede/videomateriale er uforudsigeligt og tidskrævende og afregnes på timebasis.

Design fasens omfang afhænger naturligvis af den valgte hjemmesidepakke.

Færdigt tema

I tilfældet med præ-designede temaer består dette arbejde af at arbejde med billeder, skrifttyper, farver. Hjemmesidens forside gøres færdig og udgør grundlaget for den endelige accept af designsprog.

Skræddersyet design

Den skræddersyede side vil selvfølgelig indeholde førnævnte elementer, men vil desuden gennemgå et længere forløb med flere milepæle til kundens godkendelse. Også her er forsiden toneangivende for resten af siden.

En stor del af arbejdet i denne fase foregår i forskellige tegne- og prototypeprogrammer.

Bemærk! Afslutningen af denne fase aktiverer anden del af betalingen.

Når designet ligger fast, begynder den egentlige opbygning af dit website. Listen opgaver er lang, men indeholder bl.a.:

 • Menu-struktur
 • Etablering af sider, tilpasning af indhold, blog oversigt, blog side etc.
 • Klargøring til SEO ved etablering af et godt fundament af teknisk søgemaskineoptimering. Bemærk at dette ikke er det samme som søgeordsoptimering. 
 • Etablering af Google værktøjer. (Google Analytics & Search Console)
 • SSL (Afhængigt af web-hotel)
 • Etc…..

Her ryddes der op, og de endelige justeringer finder sted. Du får her naturligvis mulighed for at gennemgå hjemmesiden for fejl og mangler.

Muligheden for ændringer på dette tidspunkt vil afhænge af det valgte budgetområde. På dette tidspunkt vil budgettet være noget nær opbrugt. Små ændringer vil typisk ikke være noget problem, men større ændringer er ekstra arbejde og afregnes på timebasis.

Det anbefales, at siden testes grundigt inden lancering.

Så er din nye hjemmeside klar til at gå i luften. Med stor sandsynlighed har vi i fælleskab valgt et godt webhotel, hvortil din nye hjemmeside bliver uploadet og åbnet for offentligheden.

Inden vi lader Google indeksere herlighederne gennemgås hjemmesiden en sidste gang for fejl og mangler. SSL opsættes og kontrolleres.

Priseksempler

Melfar Webdesign leverer moderne, brugervenlige og hurtige hjemmesider, der danner en god muld til din vigtigste online platform og ikke mindst til det fremadrettede SEO arbejde.

Alle hjemmesideopgaver baseres på en behovsafklarende samtale efterfulgt af et uforpligtende tilbud.

OBS! Prisen på startpakker og skræddersyede løsninger afhænger af opgavens omfang.

DIY Kickstart

Gør det selv startpakke.
Lav din egen hjemmeside

995,-

Introduktionspris

Installation af WordPress med tema, selvvalgt layout og midlertidigt indhold

Mobilvenligt design

Klar til SEO

Forberedt til SSL

Startpakke

Opsætning af selvvalgt tema eller pagebuilder skabelon

5.000,-

Forside + max 4 undersider

Mobilvenligt design

Klar til SEO

SSL

Skræddersyet

Unikt design

9.000,-

Design helt fra bunden

Mobilvenligt design

Klar til SEO

SSL