Blog indlæg

Melfar Webdesign omtalt i Erhvervs Nyt fra Middelfart Erhvervscenter

Melfar Web Design omtalt i Erhvervsnyt fra Middelfart Erhervscenter

Melfar Web Design er blevet omtalt i Erhvervsnyt nr. 34 fra Middelfart Erhvervscenter. Du kan læse artiklen “Webdesign med en snert af Hollywood” herunder.

Skrevet af: Jesper G. Jensen – Galmstrup Hviid Foto: Brian Axel Mortensen – Studio 64

Der er ikke så lidt stjernestøv over Michael Glans, som står bag bureauet Melfar Web Design. Han har en baggrund som animator og har arbejdet på animationsfilm i Tyskland, England og ikke mindst de amerikanske blockbustere Guardians of the Galaxy og Tom Cruise-filmen Edge of Tomorrow.

Efter at have rejst rundt i verden som animator er han tilbage ved rødderne i Middelfartområdet med adresse i Strib, hvorfra han hjælper virksomheder og foreninger med at skabe effektive hjemmesider.

Han tilbyder primært overskuelige løsninger til fx iværksættere eller små og mellemstore virksomheder, men kan selvfølgelig også lave mere luksusprægede hjemmesider ved brug af sin animatorekspertise. ”Det vigtigste for mig er, at kunden får en grundig rådgivning,” siger han. ”Særligt hvad angår søgemaskineoptimering (SEO), så kunden får fuldt udbytte af sin side og har mulighed for at komme til tops i Google søgninger.”

Den bedste rådgivning

Michael påpeger, at det overrasker mange, hvor meget der skal til, for at Google finder ens hjemmeside. ”Derfor er den første times behovsafdækning og rådgivning hos mig gratis, så kunden får et godt overblik fra start,” siger han.

Udfordringen bliver ikke mindre kompliceret af, at Google indimellem ændrer på sine kriterier, så det er en fordel at indgå samarbejde med en fagmand. ”Undersøgelser viser, at folk som regel kun kigger på den første side i en Google-søgning, og op mod 40% klikker på det link, der står øverst,” fortsætter Michael. ”Så det kan betale sig at have styr på optimeringen.”

Han arbejder på at udvide sin service til kunderne med instruktionsvideoer, som kan gøre det endnu lettere at opnå de bedste resultater med hjemmesider. ”Jeg vil gerne give kunderne den bedste rådgivning og formidling på deres præmisser,” siger han.  

Middelfart Erhvervscenter udgiver magasinet 3-4 gange om året, og hvis du har interesse i trekantsområdet, kan du finde mange spændende artikler i bladet. Udgivelserne kan også findes i PDF format på Erhvervscentrets hjemmeside.
Skrevet af:

Michael Glans

Web designer & 3d animator