Lidt om hvad der venter dig hos Melfar Web Design

Melfar Web Design

Mission

Melfar Web Designs mission er at levere produkter og serviceydelser som:

  • Færdige hjemmesider og blogs lavet i WordPress til rimelige priser.
  • WordPress kurser og andet instruktionsmateriale om opbygning og brug af en WordPress hjemmeside eller blog.

Melfar Web Designs primære målgrupper er:

  • Iværksættere
  • Mindre virksomheder
  • Mellemstore virksomheder

WordPress kurser og andet informationsmateriale

Sideløbende arbejder jeg med at skabe let tilgængelige WordPress kurser og andet informationsmateriale om, hvordan man laver en WordPress hjemmeside eller blog, og ikke mindst alle de andre ting der hører med.

WordPress er et meget brugervenligt og let tilgængeligt hjemmesideværktøj. Dette meget populære CMS-System er perfekt til dig, der selv vil kunne vedligeholde din hjemmeside.

På Melfarwebdesign.dk kan du finde hjælp til selvhjælp. Video øvelser, dybdegående artikler og blog indlæg vil blive udgivet løbende. Det giver dig et bibliotek, du altid kan vende tilbage til for at finde ny viden, inspiration, eller blot for at genopfriske glemte detaljer.

Ganske kort om din vært

Mit navn er Michael Glans. Jeg er 50 år gammel og er født og opvokset i Middelfart, hvor jeg også bor i dag. Jeg er professionel computer grafiker og har, udover hjemmesidearbejdet, arbejdet mange år som 3d animator og 3d grafiker på film og reklamer i Danmark, Tyskland og England. Hvis du er nysgerrig kan du ser mere om den del på min hjemmeside om computer grafik og animation. Jeg har gennem det meste af dette karriereforløb brugt WordPress som platform for min jobsøgning og online profilering. Dog har jeg de seneste år arbejdet intensivt med WordPress, som jeg også har valgt at bruge i mit arbejde med online markedsføring. Jeg bruger WordPress hver dag med stor fornøjelse uden at kunne programmere. Dog supplerer jeg mit arbejde med CSS og forskellige flotte og fleksible WordPress temaer (Design skabeloner) samt “pagebuilders”. Et godt tema eller en pagebuilder giver stor kreativ frihed uden, at teknikken kommer for meget i vejen.