Om Melfar Web Design

Mission

Melfar Web Designs mission er todelt, og målet er at levere produkter og serviceydelser som:

  1. Levering af en færdig og billig hjemmeside eller blog lavet i WordPress
  2. WordPress kurser og andet instruktionsmateriale om opbygning og brug af en WordPress hjemmeside eller blog.

Konceptet

Konceptet er at kunne levere en færdig og billig hjemmeside i form af en basic startpakke lavet i WordPress, til en pris der gør det muligt for min målgruppe at investere i en færdig hjemmeside. Hjemmesiden er pæn og færdig ved levering, men prisen og omfanget er baseret på, at kunden selv skal have mulighed for at bygge videre på siden uden at kunne programmere.

Eksempler på Melfar Web Designs primære målgrupper er:

  • Private
  • Iværksættere
  • Mindre virksomheder
  • Foreninger
  • Kunstnere

WordPress kurser og andet informationsmateriale

Sideløbende arbejder jeg med at skabe let tilgængelige WordPress kurser og andet informationsmateriale om, hvordan man laver en WordPress hjemmeside eller blog, og ikke mindst alle de andre ting der hører med. WordPress er et meget brugervenligt og let tilgængeligt hjemmesideværktøj. Systemet er perfekt til dig, der ønsker selv, at kunne lave en hjemmeside fra bunden.

På Melfarwebdesign.dk kan du finde hjælp til selvhjælp. Video øvelser, dybdegående artikler og blog indlæg vil i nærmeste fremtid blive udgivet løbende. Det giver dig et bibliotek, du altid kan vende tilbage til for at finde ny viden, inspiration eller blot for at genopfriske glemte detaljer.

Bureau eller ”gør det selv”

Der er ingen mangel på web-bureauer, der er dygtige til at lave flotte skræddersyede hjemmesider. Hvis du eller din virksomhed har behov for en omfattende hjemmeside med særlige funktioner og specielt design, er det en lang og tung vej at gøre det selv og der er naturligvis ikke længere tale om en startpakke. Selvom WordPress er brugervenligt, kan det hele sagtens blive meget teknisk, hvilket typisk også betyder meget dyrt.

Hvis mindre kan gøre det, kan du komme virkelig langt med lidt hjælp til at komme i gang og derefter udvikle og vedligeholde din hjemmeside eller blog selv. Det kræver naturligvis vilje og en investering af tid. Men indsatsen vil hurtigt give afkast, når du selv uden videre kan træde til og lave større eller mindre ændringer på dit website. Det bliver hurtigt dyrt, hvis du eller din virksomhed ofte skal have hjælp udefra.

Ganske kort om din vært

Michael Glans profil billedeMit navn er Michael Glans. Jeg er 47 år gammel og er født og opvokset i Middelfart, hvor jeg også bor i dag. Jeg er professionel computer grafiker, og har gennem de sidste 12 år arbejdet som 3d animator og grafiker på film og reklamer i Danmark, Tyskland og England. Hvis du er nysgerrig kan du ser mere om den del på min hjemmeside om computer grafik og animation.

Jeg har gennem det meste af dette karriereforløb brugt WordPress som platform for min jobsøgning og online profilering. Dog har jeg de seneste år arbejdet intensivt med WordPress, som jeg også har valgt at bruge i mit arbejde med online markedsføring.

Jeg bruger WordPress med stor fornøjelse uden at kunne programmere. Jeg bruger WordPress som det er sammen med forskellige flotte og fleksible WordPress temaer (Design skabeloner). Et godt tema giver kreativ frihed til at designe siden, uden at teknikken kommer for meget i vejen.

Du er velkommen til at deltage

Som du kan se, er Melfar Web Design et nyt projekt, og siden vil være under konstant udvikling i lang tid. Du er yderst velkommen til at deltage med forslag og kommentarer, og det ville glæde mig hvis du kunne tænke dig at modtage mit nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil bestå af opdateringer om nye artikler og information om nye tiltag.

Nyhedsbrev – nul spam

Du kan være sikker på, at du aldrig vil modtage spam, og nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes uden videre. Melfarwebdesign.dk er SSL krypteret så din tilmelding er helt sikker.