Ofte stillede spørgsmål

Melfar Web Design er en enkeltmandsvirksomhed, og du vil således altid have den samme kontaktperson. Jeg arbejder fra min bopæl i Strib udenfor Middelfart.

Melfar Web Design er en del af Melfar Digital – CVR: DK35980083

Den aftalte pris opkræves i tre rater som følger:

  • 40% – Betales før opgavens påbegyndelse.
  • 40% – Betales når forsiden er godkendt. (Forsiden er ofte toneangivende for resten af siden. Andre sider kan også vælges som toneangivende).
  • 20% – De resterende 20% betales når hjemmesiden er færdig og inden installation på kundens webhotel.

Betalingsfrist: 8 dage netto. (Samme dags overførsel hvis opgaven haster).

Bemærk! På visse ydelser, tilbyder jeg 10% i kontantrabat ved forudbetaling af det fulde beløb.

Ja, meget gerne! Men…

Hvis du ønsker at have indflydelse på designfasen, er det dog en kæmpe fordel for alle parter, hvis du kommer med dit input så tidligt som muligt. Den tid der spares på unødige ændringer, bidrager direkte til et bedre resultat. Særligt ved hjemmesider til lave priser, er der naturligvis afsat begrænset tid til opgaven.

Bemærk! Væsentlige ændringer på allerede godkendt arbejde, medfører ekstraregning på timebasis.

Ja. Det er dog vigtigt at vide, at der er stor forskel på mobil venlighed og mobilt design.

En mobilvenlig (responsiv) hjemmeside betyder, at indholdet tilpasser sig forskellige opløsninger og gadgets automatisk. Med de mange forskellige skærmstørrelser der findes i dag, vil resultat dog variere en del.

Mobilt design derimod, betyder at siden også designes specifikt til mobile enheder. Jo mindre enheden er, jo større er arbejdet med at tilpasse hjemmesiden. Samtidig må man være forberedt på, at skulle indgå kompromisser med hensyn til funktioner og udeladelse af elementer.

Mobilt design er en særskilt opgave, og er ikke inkluderet i priseksempler på melfarwebdesign.dk.

Nej, desværre.

Med undtagelse af særlige aftaler, foregår al coaching online ved hjælp af skærmdeling.

Når man har fri adgang til kontrolpanelet i WordPress, kan man meget let få ødelagt noget, hvis man fristes til at lave ændringer de forkerte steder.

Dermed ikke sagt at man ikke får adgang til sin nye side når den er lanceret, dog vil der være visse tekniske begrænsninger.

Kunden kan naturligvis til enhver tid (efter levering) få fuld adgang til WordPress kontrolpanelet, hvilket dog medfører, at garantien bortfalder.