Affiliate information

For at undgå misforståelser, vil jeg hermed indvie dig i det økonomiske grundlag for, at kunne drive bloggen og andet gratis indhold på Melfar Web Design.

Selvom jeg er glad for, at kunne dele mine erfaringer med de emner, der vil blive behandlet her på siden, er et økonomisk fundament naturligvis nødvendigt. Dette gør det muligt for mig, at købe og teste produkter og ikke mindst at investere en masse tid i at producere video i høj kvalitet, skrive artikler og udvikle mulighederne.

Der er tale om indtægter fra provisionsaftaler med leverandører af produkter og serviceydelser. Alle er naturligvis bekendt med almindelige online banner reklamer, men provisionskonceptet er måske lidt mere uklart.

Mange links til produkter og serviceydelser, vil således være partnerlinks i mangel af et bedre dansk ord (måske bedre kendt fra det engelske som, “affiliate links”). Dette betyder, at hvis du benytter et af mine links, og ender med at købe et produkt hos tredjepart, vil jeg modtage en mindre provision. Ligesom det i princippet er grundlaget for enhver form for detailhandel.

Brug af disse links betyder ikke en højere pris for dig. Tværtimod vil jeg med tiden, måske kunne arrangere gode tilbud og særaftaler, der kan komme dig til gode.

Din støtte vil naturligvis være højt værdsat, men hvis du ikke bryder dig om dette koncept, står det dig naturligvis frit for ikke at benytte links her på siden. Du er stadig yderst velkommen på MelfarWebDesign.dk, og almindelig brug af siden vil ikke medføre cookies, der resulterer i nogen form for indtjening til Melfar Web Design.

Vær dog opmærksom på at der ofte vil være almindelige links på siden til:

  • Andre artikler og information på MelfarWebDesign.dk
  • Artikler og kildeangivelser til andre hjemmesider

Samarbejdspartnere

Unoeuro
WP Engine
Elegant Themes
Link-Assistant
CSS Hero
Techsmith

Tak for din støtte og dit besøg på MelfarWebDesign.dk.